Az edzések újak számára ingyenesen látogatható, és a sport is kipróbálható, de mindenképp szükséges az egyeztetés előtte. A Kapcsolat fül alatt lévő telefonszámon vagy e-mailen kérnénk jelezni az érdeklődést, hogy mi is fel tudjunk készülni az újonnan érkező fogadására. Az első két edzés ingyenes. Az edzések során felszerelést biztosítunk.

Havi tagdíj: 5.000 Ft / hó

Egyéni foglalkozás is megoldható személyi edzés keretein belül az edzés napoktól függetlenül előre egyeztetett időpontban: 1500 Ft / alkalom. 

Edzők: 

Takács Gergő, Somlai Krisztina, Tóth Zoltán, Baranyai Tamás, Tomsics Balázs

 

Hétfő

Szerda

 

Helyszín

2018

17:00 - 18:30 Gyerek

17:00 - 18:30 Gyerek

 

Szombathely Szent lászló király u. 6.

 

18:30 - 20:00 Haladó, kezdő

18:30 - 20:00 Haladó,kezdő

 

Volt Remix terület

 

 

 

text
text
text
text
text
text
text
text

Két éremmel kezdték meg a teremversenyek időszakát a Haladás VSE íjászai. Seres Armand és Tomsics Balázs állhatott fel a dobogóra.
A Haladás VSE két versenyzője, Molnár József és Tomsics Balázs indul az augusztus 19-én kezdődő 3D: IAA Európa-bajnokságon. Mindkét íjászunk...
Klubunk versenyzője, Molnár József fölényes győzelmet aratott a barebow kategóriában. Az Unikornis Egri Íjász Sportegyesület szervezésében Felsőtárkányban rendezték meg a sportág...
Tovább gyűjtögetjük érmeinket a nyár beindulásával is. Javában zajlik a 3D szezon, a versenyek száma is megsokszorozódott az elmúlt hetekben.
Ahogy telik 2019. úgy folyamatosan egyre több sporteredményt könyvelhetünk el. Versenyzőink továbbra sem tétlenkednek és sorra hozzák haza a kiérdemelt...
text
text
text
text

Szeretném, ha Szombathelyen és környékén minél többen íjászattal foglalkoznának (ki hobbi, ki verseny szinten). Úgy döntöttem, hogy indítok külön edzést a kezdők és az utánpótlás versenyzők számára. Ezt a sportot szinte bárki bármikor elkezdheti, sőt azt szoktam mondani, minél idősebb vagy annál nyugodtabb is.

Az oktatás egyénre szabott tematika alapján történik. Mivel egyéni sportág, ezért mindenkinek máshol tart a fejlettségi szintje. Feladatomnak érzem, hogy az utánpótlás versenyzők, olyan közegbe kerüljenek, ahol a sport, a fejlődés, a tanulás és a barátság a legfontosabb. Első hónapokban nem szükséges a felszerelés, mindent biztosítunk. 

Gyerekeknél alapvető a helyes technika megtanítása. Mivel az íjászat az egyik legösszetettebb sportág elég sok odafigyelést és koncentrációt igényel. Ezzel elősegítve a gyerekek teljesítőképességét és eredményességét az iskolában. Az íjászat lépcsőin haladva, megtanuljuk, hogyan lehetünk kitartóak, hogyan küzdjük le és álljunk fel egy kudarc után. Segítem a gyerekeket abban, hogy a sport által megtanult dolgokat, hogyan tudják beépíteni a mindennapi életükbe. Emellett folyamatosan felkészítem őket különböző versenyekre, országos bajnokságokra és Diákolimpiára. 

További információért keressetek bizalommal!

Takács Gergő

+36 30 6300 237

takacs.gergo@haladasvse.hu

6 éve vagyok a Haladás VSE Sportíjász Szakosztályának vezetője. Az út, amin idáig jöttünk rögös volt. Sok siker és kudarc tarkítja életünk. De sosem kívántam másik csapatot; az én csapatom a legjobb! Mindenkire egyformán büszke vagyok.  Csapatvezetőnek és edzőnek lenni, nem könnyű feladat. Sajnos, sokan elfelejtik, hogy felelőlesek vagyunk a hozzánk csatlakozó emberekért. Támaszt és biztonságot kell nyújtanunk a gyerekek és a fiatalkorú versenyzők számára.

A csapattal elszakíthatatlan bizalom fűz össze minket, ami hosszú idő alatt fonódott össze. Felelősséggel tartozom irántuk és fordítva. Tudom, hogy követnek és támogatnak. Tudják, mit szeretnék elérni és tudják, hogy számíthatnak rám. Sosem az ego vitt előre, mindig azt néztem, ami a csapat érdeke. Szabályokat hozunk, amik azért vannak, hogy a csapat együtt maradjon, és együtt haladjanak a célok felé. A vezető a csapatért dolgozik, a csapat a vezetőért, ez szimbiózis. Ez tartja mozgásban az egészet. 

Hiszünk abban, amit csinálunk, és hiszünk egymásban. Ez a Nibur SE filozófiája! 

2010-ben volt egy álmom, ami már nem csak enyém, hanem az övüké, a miénk!

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com