Üdvözlünk a NiburSE weboldalán

Az egyesület megalapításakor számos célt meghatároztunk, hogy működésünk során milyen irányelveket kövessünk. Elsődlegesen egy jó baráti társaságot szerettünk volna létrehozni, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez sikerült. Emellett fő célunk, hogy a fiatalok sportközpontú nevelést kapjanak, önfegyelemre, kitartásra és küzdésre neveljük őket. A sportíjászat népszerűsítése fontos feladatunk, hisz az emberek többsége sajnos nem is ismeri az íjászat adta lehetőséget. Mivel az egyik legösszetettebb sportágról beszélhetünk, így nagyfokú koncentrációt igényel minden egyes lövés és minden lövés egy újabb kihívást jelent a versenyző számára. Mint minden sportnak, ennek is meg van a saját technikája és elengedhetetlen a precizitásra törekvés.

Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának hozzánk, akár csak hobbi szinten is, illetve egy nagy szakmai tudással és országos szinten elismert csapatot szeretnénk felépíteni.

A másik fő feladatunk, hogy minél jobb minőségű versenyeket szervezzünk a régiónkban, hogy az íjászok igényeit a maximálisan ki tudjuk elégíteni. Törekszünk a nemzetközi kapcsolatok kiépítésére is. Emellett megrendezzük a már méltán híres Walking Hunter versenyünket is. Reméljük, élményekben gazdagon tudjuk zárni 2018-t is.

 • Sportíjászat

  Kedvenc szakágunk a 3D íjászat, de versenyzünk pályán és terepen is. 

   
 • 3D íjászat

  Te is túl sok Walking Dead sorozatot nézel? Talán velünk együtt Te is félsz egy Zombiapokalipszistől? Mi már 2010 óta készülünk rá, gyere Te is!

   
 • Walking Hunter

  A Sétáló Vadász már évek óta járja Magyarországot! Bill Cole méltán híres versenye már tradiciót teremtett az íjászok között.

Hírek

Kategória: Hírek

Ahogy telik 2019. úgy folyamatosan egyre több sporteredményt könyvelhetünk el. Versenyzőink továbbra sem tétlenkednek és sorra hozzák haza a kiérdemelt érmeket. Az elmúlt hónapokban is több versenyen vettünk részt, amelyekre tagjaink szorgalmasan készültek.

Májusban elindult az országos 3D Grand Prix sorozat. Az első forduló Pécelen került megrendezésre, ahol több ízben rendeztek már versenyt. Szakosztályunkból négyen vettek részt a megmérettetésen, Sajnos Seres Armand HU kategóriában technikai problémákkal küzdött így csak a 21. helyet tudta megszerezni. De Molnár József ismét felállhatott a dobogó második fokára. Tomsics Balázs íjváltás után az 5. helyen, míg Kondora Cecília a népes, mindamellett erős női mezőnybe a 12. helyen végzett.

A péceli verseny után Ajkára látogattunk, a már tradicionális versenyre ismét népes mezőny gyűlt össze. Négy versenyzők indult a versenyen, és mind a négyen dobogóra állhattak. Szabolcsi Bence, TR-RB gyerek kategóriában aranyérmet, Seres Armand a ezüstérmet, Gajdi József és Simon Zoltán bronzérmet szerzett a 30 célos versengésen.

A következő hétvége sem marad íjászverseny nélkül. Május 27-én elindult a Regionális 3D Bajnokság is Zalaegerszegen. A résztvevőknek 24 cél kellett leküzdenie két lövéses rendszerben. Területi szinten 4 fordulón kell részt venni, ahhoz, hogy az összetettben értékelésre kerüljön az eredményünk. A négy forduló legjobb három eredménye adja az idei év teljesítményét. Nyolcan indultunk a szomszéd megyében rendezett versenyen.  A második etap Écsen a Ring SE szervezésében kerül megrendezésre.

Eredmények: Baranyai Tamás – BB – 4. hely | Gajdi József – BB – 3. hely | Kondora Cecilia – TRRB – 5. hely | Molnár József – TRRB – 2. hely | Seres Armand – HU – 2. hely | Szabolcsi Bence – TRRB – 1. hely | Tomsics Balázs - TRRB – 5. hely

Kategória: Hírek

Az edzések újak számára ingyenesen látogatható, és a sport is kipróbálható, de mindenképp szükséges az egyeztetés előtte. A Kapcsolat fül alatt lévő telefonszámon vagy e-mailen kérnénk jelezni az érdeklődést, hogy mi is fel tudjunk készülni az újonnan érkező fogadására. Az első két edzés ingyenes. Az edzések során felszerelést biztosítunk.

Havi tagdíj: 6.000 Ft / hó

Egyéni foglalkozás is megoldható személyi edzés keretein belül az edzés napoktól függetlenül előre egyeztetett időpontban: 2000 Ft / alkalom. 

Edzők: 

Takács Gergő, Tóth Zoltán, Baranyai Tamás, Tomsics Balázs

Helyszín:

Szombathely Szent lászló király u. 6., Volt Remix terület

 

Hétfő

Kedd

Szerda

 Péntek

2020

17:30 - 19:00 Gyerek

17:00 - 19:00 Lövőedzés

17:30 - 19:00 Gyerek

 17:00 - 19:00 Lövőedzés

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategória: Hírek

Nem találtad még meg a hozzád illő sportot? Az egyéni kihívásokat szereted, de fontos számodra az is, hogy egy jó csapathoz tartozz? Akkor jó helyen jársz, és itt az ideje kipróbálnod ezt a sportot. Csatlakozz hozzánk és töltsük szórakozással a szabadidőnket. Legyen közös célunk. Amit ajánlani tudunk: megmutatjuk a lehetőségeket, megtanítunk lőni, mesélünk az íjászatról, segítünk ha versenyszerűen szeretnéd űzni és örülünk, ha csak azért jársz el hozzánk, mert jó a társaság.

Telefon: + 36 30 6300 237

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

text
text
text
text
text
text
text
text

Kukorelli Edit révén egy bronzérmet gyűjtöttek be sportíjászaink az Örkényben megrendezett 3D Grand Prix-versenyen. Az utóbbi időben remekül szereplő Tomsics...
Hosszú idő után ismét szabadtéri edzéseket is tarthat klubunk sportíjász szakosztálya. Az új pálya a Homok úti régi szabadidőközpont területén...
Egyesületünk összesen tíz versenyzővel képviseltette magát az Écsen megrendezett 3D versenyen. Sportíjászaink közül Tomsics Balázs, Szabolcsi Bence és Kukorelli Edit...
Két éremmel kezdték meg a 3D szabadtéri szezont klubunk íjászai. A Falsőtárkányban megrendezett Grand Prix-viadalon Tomsics Balázs első, míg Kukorelli...
Két éremmel kezdték meg a teremversenyek időszakát a Haladás VSE íjászai. Seres Armand és Tomsics Balázs állhatott fel a dobogóra.
text
text
text
text

Szeretném, ha Szombathelyen és környékén minél többen íjászattal foglalkoznának (ki hobbi, ki verseny szinten). Úgy döntöttem, hogy indítok külön edzést a kezdők és az utánpótlás versenyzők számára. Ezt a sportot szinte bárki bármikor elkezdheti, sőt azt szoktam mondani, minél idősebb vagy annál nyugodtabb is.

Az oktatás egyénre szabott tematika alapján történik. Mivel egyéni sportág, ezért mindenkinek máshol tart a fejlettségi szintje. Feladatomnak érzem, hogy az utánpótlás versenyzők, olyan közegbe kerüljenek, ahol a sport, a fejlődés, a tanulás és a barátság a legfontosabb. Első hónapokban nem szükséges a felszerelés, mindent biztosítunk. 

Gyerekeknél alapvető a helyes technika megtanítása. Mivel az íjászat az egyik legösszetettebb sportág elég sok odafigyelést és koncentrációt igényel. Ezzel elősegítve a gyerekek teljesítőképességét és eredményességét az iskolában. Az íjászat lépcsőin haladva, megtanuljuk, hogyan lehetünk kitartóak, hogyan küzdjük le és álljunk fel egy kudarc után. Segítem a gyerekeket abban, hogy a sport által megtanult dolgokat, hogyan tudják beépíteni a mindennapi életükbe. Emellett folyamatosan felkészítem őket különböző versenyekre, országos bajnokságokra és Diákolimpiára. 

További információért keressetek bizalommal!

Takács Gergő

+36 30 6300 237

takacs.gergo@haladasvse.hu

6 éve vagyok a Haladás VSE Sportíjász Szakosztályának vezetője. Az út, amin idáig jöttünk rögös volt. Sok siker és kudarc tarkítja életünk. De sosem kívántam másik csapatot; az én csapatom a legjobb! Mindenkire egyformán büszke vagyok.  Csapatvezetőnek és edzőnek lenni, nem könnyű feladat. Sajnos, sokan elfelejtik, hogy felelőlesek vagyunk a hozzánk csatlakozó emberekért. Támaszt és biztonságot kell nyújtanunk a gyerekek és a fiatalkorú versenyzők számára.

A csapattal elszakíthatatlan bizalom fűz össze minket, ami hosszú idő alatt fonódott össze. Felelősséggel tartozom irántuk és fordítva. Tudom, hogy követnek és támogatnak. Tudják, mit szeretnék elérni és tudják, hogy számíthatnak rám. Sosem az ego vitt előre, mindig azt néztem, ami a csapat érdeke. Szabályokat hozunk, amik azért vannak, hogy a csapat együtt maradjon, és együtt haladjanak a célok felé. A vezető a csapatért dolgozik, a csapat a vezetőért, ez szimbiózis. Ez tartja mozgásban az egészet. 

Hiszünk abban, amit csinálunk, és hiszünk egymásban. Ez a Nibur SE filozófiája! 

2010-ben volt egy álmom, ami már nem csak enyém, hanem az övüké, a miénk!

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com